Uitgelicht: Activiteiten in 't Slot

Cursus Keramiek:

Vanaf september starten in wijkgebouw ’t Slot twee cursussen keramiek die beiden zowel voor beginners als (ver)gevorderden geschikt zijn.

Er wordt les gegeven door Anthony van Sluijsveld. Zij geeft al ruim 15 jaar met plezier haar uitgebreide kennis en passie door aan haar cursisten. Anthony heeft haar opleidingen gevolgd aan de kunstacademie in Arendonk (keramiek en beeldhouwen) en volgt/volgde meerdere masterclasses om zich verder te verdiepen in diverse technieken, waaronder werken met porselein.

Omdat de groepen klein worden gehouden is er veel tijd en aandacht voor iedereen. Beginners krijgen de gelegenheid basistechnieken uit te proberen zodat je uit kunt vinden wat je het leukste vindt. Bij de gevorderden ligt de nadruk op decoratietechnieken en het ontwikkelen en uitvoeren van eigen ideeën.

Om een indruk te krijgen van de werkstukken van de cursisten en haarzelf kunt u terecht op haar website: www.keramiekvananth.nl

Interesse om gezellig te komen kleien? Neem vrijblijvend contact op met Anthony voor vragen en de mogelijkheden!
06-29035745, 040-2520517 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

KOFFIEUURTJE,

Elke woensdagmorgen van 10.00uur tot 11.30uur. Een ochtend , waar de wijkbewoners van Oud kasteel  elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie en  een praatje,  in een gezellige sfeer.

Het eerste kopje koffie kost € 1,20  met een koekje en het 2e kopje is gratis. Als het mooi weer is, zitten we buiten op het  gezellige terras met het prachtige Mozaïek tapijt.
U bent van harte welkom.  Vol = Vol

DE WERELDTAFEL

Inmiddels hebben wij een vast kookteam, dat elke derde zondagavond van de maand een heerlijk 3 gangen menu serveert  in ’t Slot.

De inloop is vanaf 17.30uur. Dan heeft u de gelegenheid om de overige gasten te leren kennen onder het genot van een aperitief. Om 18.00uur gaan we aan tafel.

De kosten zijn € 10,00 p.p. excl. de consumpties, voor max. 25 personen. VOL = VOL.

De volgende wereldtafel is ( onder voorbehoud) op zondag 18 oktober.
Inschrijven tot  zondag 11  oktober.  /  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PUBQUIZ Zaterdag 3 oktober om 20.00 uur

Helaas geannuleerd vanwege Covid-19.