Programma Sportcafe Genderbeemd juni-aug 2024

Activiteitenagenda


Ontmoeten in de Genderbeemd
Inmiddels zijn we al een aantal dinsdagen in het sportcafé aanwezig geweest en hebben we al verschillende mensen mogen ontmoeten. Uit deze ontmoetingen zijn ook al een aantal ideeën ontstaan; deze hebben we voor U samengebracht tot een agenda voor de maand Mei.

Het meedoen aan deze activiteiten is geheel gratis, tenzij anders aangegeven.
U bent van harte welkom van 14.00 uur tot 16.00 uur in Sportcafe de Genderbeemd, Sterkenburg 616.

  • Dinsdag 25 Juni: Summer sale: Verkoop van tweedehandse zomerkleding (dames en heren) jurken, shirts, broeken, overhemden.... Dit alles voor een leuk prijsje.
  • Dinsdag 2 Juli: Spelletjesmiddag: Sjoelen – Rikken – Rummikub - Schaken
  • Dinsdag 9 Juli : Expositie van zelfgemaakte creatieve projecten. Bent u creatief en maakt u mooie dingen die u graag een keer aan uw buurtbewoners wil tentoonstellen, dan kan dat op deze middag. U kunt zich hiervoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen wij dat er een tafel voor u klaar staat. Aanmelden vóór 4 juli
  • Dinsdag 16 Juli: Fietstocht Start om 14 uur bij het sportcafé en we eindigen daar weer rond 16 uur.
  • Dinsdag 23 Juli: Spelletjesmiddag: Sjoelen – Rikken – Rummikub - Schaken
  • Dinsdag 30 Juli : Bloemschikken: Een mooi stukje maken voor op tafel. Voor de bloemen en oase wordt gezorgd. Een potje graag zelf meenemen ( doorsnede 15-20 cm) en mocht u mooi groen in de tuin hebben staan neem dit gerust mee. Voor deze activiteit vragen we 4 Euro eigen bijdrage. Opgeven graag voor 26 juli via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dinsdag 6 Augustus IDO steunpunt: Er zijn deze middag 2 vrijwilligers aanwezig, zij zijn aangesloten bij SeniorWeb. Onder het genot van een bakje koffie, kunnen ze u helpen met vragen over uw mobiel of tablet. Of misschien hebt u van een bepaalde instantie een brief gekregen die voor u niet helemaal duidelijk is, daar kunt u dan vragen over stellen.
  • Dinsdag 13 Augustus: Spelletjesmiddag: Sjoelen – Rikken – Rummikub - Schaken
  • Dinsdag 20 Augustus : Wandelen: Een wandeling door de buurt Hanevoet met een kopje koffie / thee op het terras van het Ontmoet en Groet Huys

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten in hoofdlocatie:

Ontmoet en Groet,

Jongemastate

 

Zie programma  https://www.ontmoet-en-groet.nl