Nieuwe gebiedscoördinator voor onze buurt

Nadine Noij is sinds voorjaar 2024 de gebiedscoördinator in Stadsdeel Gestel in de buurten Hanevoet, Ooievaarsnest, Genderbeemd, Genderdal en Beemden (de High Tech Campus).

De gebiedscoördinator is namens de gemeente het eerste aanspreekpunt voor de buurt, voor zowel de bewoners(organisaties) en ondernemers als ook de politie, welzijnsorganisaties, woningcorporaties, zorginstellingen, scholen, etc.

Het gaat dan om onderwerpen die voor meerdere bewoners van belang zijn. Welke kansen liggen er? En hoe kun je daar zelf aan bijdragen? De gebiedscoördinator is namens de gemeente “de oren en de ogen in de buurt” en geeft signalen aan de juiste mensen door.

Dit kan gaan over verkeerssituaties, het groen, sociale problemen, ontmoeting, veiligheid, (jeugd)overlast, etc. Samen met bewoners en andere betrokkenen draagt ze bij aan de leefbaarheid en veiligheid van de buurt!

Je kunt bij Nadine terecht voor:

  • Bovengenoemde signalen
  • Vragen over projecten en ontwikkelingen in je buurt/leefomgeving
  • Buurtinitiatieven
  • Vergroening in de buurt
  • Initiatieven tot of vragen over samenwerking met andere partijen in de buurt of wijk

Bij vragen of een gaaf idee voor de buurt kun je Nadine mailen. Initiatieven van kinderen of jongeren worden ook zeker gewaardeerd!

Email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.