Welkom

Welkom op de website van Stichting Buurtbeheer Genderbeemd.

Stichting Buurtbeheer Genderbeemd stelt zich ten doel een bijdrage te leveren aan de verhoging van het woongenot en de veiligheid in de Genderbeemd in de ruimste zin van het woord.

Humanitas: Wij zijn er voor jouw gezin

Het is crisis. Wat ver weg leek is ineens heel dichtbij, het coronavirus zet ons dagelijks leven op de kop. Dit vraagt veel van jouw gezin en kan stress en spanning geven. Daarom staat ons team van vrijwilligers voor je klaar.

Wat doet de crisis met jou? Lopen de problemen en frustraties in jouw gezin hoog op? Worstel je met het brengen van structuur in de dag? Vind je het moeilijk om je kind te ondersteunen met huiswerk? Ben je door je ideeën heen? Kun je het even niet meer aan of heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor?

Wij zijn er voor jou en jouw gezin. Een steuntje in de rug doet wonderen! Om je als ouder / verzorger te helpen in deze tijd heeft Humanitas Eindhoven een speciaal telefoonnummer waar je naartoe kunt bellen of appen:

06 - 38722341.

Geen enkele vraag is te veel. Wij helpen je graag.

#WIJZORGENVOORELKAAR

De eerste BuurtAED voor Genderbeemd is een feit: bedrag is gehaald !

De AED is gefinancierd. Geweldige actie van Claudia (en Willem die hiermee eerder gestart is) en alle donateurs !

Meer info:

De BuurtAED actie zelf:

Zie https://www.buurtaed.nl/veelgestelde-vragen

Hoe werkt het oproepsysteem?

Het oproepsysteem HartslagNu werkt via de meldkamer van 112. Zodra er een melding van een hartstilstand binnenkomt, krijgen als buurthulpverlener geregistreerde buurtbewoners een oproep op hun telefoon. In het bericht staat het adres van het slachtoffer en de locatie van een AED die zij onderweg kunnen ophalen. Zie https://www.hartstichting.nl/reanimatie/word-burgerhulpverlener/wat-doet-een-burgerhulpverlener

Burenfeest Wamberg

Op zaterdag 22 september was het eindelijk weer zover: Burendag!!!! In de ochtend is een groep buurtgenoten en leden van de organisatie druk bezig geweest om de Wamberg te versieren en alles klaar te zetten. Vele nieuwsgierige kinderen kwamen helpen en al snel veranderde de Wamberg in een feestelijk en kleurrijk geheel!

Lees meer: Burenfeest Wamberg