Nieuwe gebiedscoördinator stelt zich voor

Mijn naam is Marita Kuster. Ik werk als gebiedscoördinator van de gemeente Eindhoven voor de buurten Genderbeemd, Genderdal, Hanevoet en Ooievaarsnest.

Samen met u als bewoner en andere betrokkenen, wil ik bijdragen aan de leefbaarheid en veiligheid van uw buurt.

Aanspreekpunt

Als gebiedscoördinator ben ik namens de gemeente het eerste aanspreekpunt voor uw buurt. Voor zowel de bewoners(organisaties) en ondernemers als ook voor de Politie, welzijnsorganisaties, woningcorporaties, zorginstellingen, scholen etc. Het gaat dan om onderwerpen die voor meerdere bewoners van belang zijn. Welke kansen liggen er volgens u? En hoe kunt u daar zelf aan bijdragen? Ik help u graag op weg. 

Samenwerken en verbinden

Zonder samenwerking komen we niet ver. Daarom ben ik zeer regelmatig in contact met de diverse betrokkenen in de buurt. Het verbinden van deze partijen is een belangrijk deel van mijn werk. Op deze manier ontstaan korte lijntjes, kunnen we elkaar dus makkelijk vinden en voorkomen we dat we langs elkaar heen werken. Bovendien staan we samen een stuk sterker om tot een oplossing te komen.

Oren en ogen

Ik ben namens de gemeente “de oren en ogen in uw buurt” en geef uw en andere signalen aan de juiste mensen door. Dit kan gaan over verkeerssituaties, het groen, sociale problemen, ontmoeting, veiligheid, (jeugd)overlast etc. Ik denk graag mee over bijvoorbeeld bewonersparticipatie bij projecten, buurtpreventie, het opzetten van een overlegstructuur of een project als GOudT (Samen in de Gestelse Ontginning gelukkig Oud worden in eigen Thuis).

Het stimuleren , enthousiasmeren en waarderen van mooie projecten die vanuit uw buurt tot stand komen, zie ik als één van mijn taken.

Meldingen openbare ruimte

Heeft u een melding met betrekking tot de openbare ruimte, zoals over zwefafval, losliggende stoeptegels of kapotte bankjes en afvalbakken? Dan kunt u dit het beste op een van de volgende manieren doorgeven aan de gemeente:

Contact

U kunt mij bereiken via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Ik ben bereikbaar van maandag t/m dondedag.