BeweegMaatjes

Wil jij graag bewegen of sporten? Of je aansluiten bij een sportclub? Misschien vind je het moeilijk of spannend om de eerste stap te zetten. En zou je daarom liever niet alleen gaan. Een beweegmaatje kan jou hierbij helpen!

Zelf sporten en tegelijkertijd iemand helpen om in beweging te komen? Lees onderaan verder.

Wat is een beweegmaatje?

Een beweegmaatje is iemand die het leuk vindt om samen met jou kennis te gaan maken bij een sportclub. Zo kan jouw beweegmaatje twee of drie keer met je mee gaan. Als jij daarna gewend bent, kun je alleen gaan sporten. Het is ook mogelijk om wekelijks of maandelijks samen met een beweegmaatje aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld samen wandelen of fietsen. Hierbij wordt rekening gehouden met jullie interesses. Zo zorgen we voor een goede match.

Aanmelden

Heb jij zin om in actie te komen met een beweegmaatje of heb je een vraag? Laat het dan aan ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kun je bellen of whatsappen naar 06 39 83 51 98.

Ik help graag iemand als beweegmaatje

Zelf sporten en tegelijkertijd iemand helpen om in beweging te komen? Lijkt dat je leuk? Word dan beweegmaatje bij Eindhoven Sport! Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te sporten. Er zijn mensen die een drempel ervaren, bijvoorbeeld door een beperking. Om hen te helpen (weer) plezier in sport te vinden, hebben we jou nodig! Beweging is op verschillende manieren goed voor iedereen.

Aan de slag als beweegmaatje

Beweegmaatje kun je op verschillende manieren zijn. Zo kun je bijvoorbeeld twee of drie keer met iemand mee gaan naar een sportaanbieder om hem/haar over de drempel te helpen. Na deze keren kan hij/zij zelf verder aan de slag. Ook kun je voor een langere periode met iemand samen sporten. Bijvoorbeeld elke week, om de week of elke maand. Hierbij wordt rekening gehouden met jullie interesses. Zo zorgen we voor een goede match. Kies je ervoor om beweegmaatje te worden van iemand met een beperking, dan zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat.

Aanmelden

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met Eindhoven Sport via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kun je bellen of whatsappen naar 06 39 83 51 98.