Zet uw Brein in Beweging op 27 Augustus

Kom Vrijdag 27 augustus 18.30 zelf RGM (Ronnie Gardiner Methode) ervaren met een gratis kennismakingssessie in zaal 1 van Wijkcentrum 't Slot, Kastelenplein 167.

OpMaat muziektherapie biedt dit najaar een training RGM voor ieder die lichamelijk én geestelijk in beweging wil blijven. Na de kennismakingssessie gaan we van 10 september t/m 12 november elke vrijdagavond van 18.30-19.45 in de grote zaal (ruimte 1) van ’t Slot aan de slag met deze training (10 sessies).

RGM is een vrolijke, gestructureerde oefenmethode voor de hersenen waarbij alle zintuigen ingezet worden. Ritme en muziek worden gebruikt om beweging, spraak en denkvermogen te stimuleren. Doordat er meerdere hersengebieden tegelijkertijd geactiveerd worden (o.a. zien, horen, motoriek, spraak, geheugen) is het een enorm sterke manier om de conditie van de hersenen te verbeteren. Op muziek worden oefeningen gericht op balans, coördinatie, concentratie en plezier.

De training wordt gegeven door Letty van Ooijen, erkend RGM-practitioner aangesloten bij RGM Nederland . 

Voor meer info en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zie ook https://www.facebook.com/MuziektherapieOpMaat/