Oudaen burendag 2015

Oudaen Burendag 2015 was wederom super gezellig!

4Het was een stralende dag op zaterdag 26 september en daarmee werd het wederom een super gezellige Oudaen Burendag, waar jaarlijks steeds meer bewoners van de Oudaen aan meedoen. De animo om met de verschillende activiteiten mee te doen was erg groot, zoals het schilderen van diverse soorten insectenhuisjes, het zelf in elkaar timmeren van een (stevig) vogelhuisje en voor de jeugd het bouwen van hutten met de vele pallets die op het grasveld lagen. De kinderen vermaakten zich ook goed met een heuse Oudaen puzzeltocht en het aanwezige luchtkussen. De perkjes, die 2 jaar geleden tijdens de Burendag waren aangeplant, werden wederom onderhanden genomen zodat die er weer een paar jaar tegen kunnen. De aanwezigen konden gedurende de Burendag ook met een grappig hoedje, strikje, brilletje etc op de foto.

Terug van weggeweest dit jaar was een Zumba momentje om alle spieren weer lekker los te gooien, waarna we konden genieten van de vele lekkere gerechten die door de deelnemende buurtbewoners zelf waren klaar gemaakt. Na het eten werden de 3 straatnaamborden onthuld waardoor het "Burendag-gevoel": ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’, iedere dag duidelijk zichtbaar is in onze straat.

Rond de klok van 22.00 uur ging de muziek uit en werd er nog gezellig geborreld en geroddeld onder het genot van een drankje en de warmte die de vuurkorven afgaven.

De rest van de foto’s, die zijn gemaakt door Marie-José Terburg, zijn terug te vinden op onze eigen website www.oudaen.com

In 2016 weer een Oudaen Burendag? Jazeker, dus heb je leuke, grappige, ludieke ideeën laat het ons dan zeker weten!


Names de Oudaen Burendag commissie, Peter Tops

 

1 2
3 5