Oudaen burendag 2014

Oudaen met stoeptegels aan de slag tijdens Burendag 2014

Op 27 september werd de tweede Oudaen Burendag gehouden en deze keer gingen ze met stoeptegels aan de slag. Een week voor de Burendag zijn ruim 60 stoeptegels uitgedeeld aan bewoners van de Oudaen die hadden aangegeven om een stoeptegel te willen mozaieken. Iedereen kon met de tegel aan de slag om er een ontwerp op te maken. Het weer was goed tijdens de Burendag waardoor het een gezellige middag werd waarop de bewoners gezamelijk hun eigen ontwerp op de stoeptegel gingen mozaiken. Zeker gedacht aan de inwendige mens, veel bewoners hadden zelf hapjes en taartjes gemaakt die tussen het mozaiken door werden genuttigd. Rene van den Bogaard verzorgde ritjes op de motor en daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt.

Er was ook een 6-kamp georganiseerd, zodat met name de kinderen maar ook de ouderen, even wat inspanning moesten gaan leveren om de felbegeerde Oudaen Burendag wisselbeker in de wacht te slepen. Tijdens het begin van de avond waren de meeste stoeptegels voorzien van een mooi mozaiekkunstwerkje en kon het vlees op de (warme) BBQ dat was geregeld door Frans Bongers en werd er gezamelijk een hapje gegeten en een drankje genuttigd.

DJ Lardo zorgde de gehele avond voor een gezellige sfeer en de dansvloer werd dan ook regelmatig gebruikt. De warmte van de vuurkorf zorgde ervoor dat er nog lang werd nagepraat over de dag en de ideeen voor volgend jaar kwamen ook al snel ter tafel. Dat de Oudaen volgend jaar weer zal meedoen met de Burendag staat buiten kijf, wat dan de activiteiten zullen gaan worden, daar mogen bewoners over meedenken.

Laat ons even weten als je een leuk idee hebt !

Foto's van de 2e Oudaen Burendag kunnen bekeken worden via onze website www.oudaen.com