Van de penningmeester, maart 2020

In deze eerste uitgave van 2020 kijken we even terug naar 2019, maar ook vooruit!

2019 was een jaar met diverse buurtactiviteiten. We hebben hiervoor 12 aanvragen binnen gekregen waarvan 10 straatfeesten. Daarnaast nog een Vossenjacht en een Oliebollenfeest. De straatfeesten vinden meestal plaats in het derde kwartaal, blijkbaar de mooiste tijd. Het eerste straatfeest was in juni, het laatste in oktober. Alles bij elkaar zijn hier veel buurtbewoners bij betrokken.

Daarnaast hebben we ook nog bijgedragen aan een aantal activiteiten vanuit ‘t Slot. Jaarlijkse bijdrage gaan bijvoorbeeld naar het Repaircafe en het Boekenslot. Deze draaien volledig op eigen bijdragen en zijn er voor ons, buurtbewoners.

In ieder geval is ook de subsidie voor 2020 weer goedgekeurd. De organisaties voor de buurtactiviteiten, welke niet alleen de straatfeesten hoeven te zijn, kunnen weer aan de slag! Maak gebruik van het aanvraagformulier wat je op onze site vindt!

Hiernaast een overzicht van de uitgaven in 2019.

Inmiddels is meer dan de helft besteed aan de buurtactiviteiten. Wil je precies weten wat de inkomsten en uitgaven van de SBG zijn? Kijk dan op onze website. Omdat de SBG de ANBI status heeft zijn we verplicht om de in- en uitgaven te publiceren. Kijk onder menu optie ‘Over SBG’ => ANBI Status. Volg de link onder punt 9.

Giften blijven natuurlijk altijd welkom, Wil je de SBG steunen, maak dan je gift over naar NL16RABO0150060416, t.n.v. Stichting Buurtbeheer Genderbeemd.